• SÜRDÜRÜLEBİLİR ŞEHİRLER PROJESİ 2- EK FİNANSMAN (SCP2-AF) MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ ALIMI (KESKIN-C1) İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET (FİRMA SEÇİMİ)

TÜRKİYE CUMHURİYETİ

KESKİN BELEDİYESİ

İLBANK, Sürdürülebilir Şehirler Projesi 2 - Ek Finansman kapsamındaki harcamaların karşılanması için Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası'ndan (IBRD) finansman sağlamış olup, bu finansmanın bir kısmını Alt-Kredi yoluyla Keskin Belediyesi Güneş Enerji Santrali (GES) Projesi Saha Süpervizörlüğü Danışmanlık Hizmetleri (KESKIN-C1)” sözleşmesi kapsamındaki ödemeler için kullanacaktır.

İlgi Bildirim Dosyalarının yazılı olarak bir basılı kopyasının şahsen veya kargo yoluyla, dijital kopyasının ise iletisim@keskin.bel.tr ve keskinbelediye@hotmail.com adresilerine e-posta ile 12.02.2024 saat 15:00'e kadar ulaştırılması gerekmektedir. İlgilenen Danışmanlık firmaları www.keskin.bel.tr adresinden ilgili hizmetleri için detaylı ilan metni ve iş tanımına ulaşabilirler.

Başvuru Şartlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.