• /
  • Su Sıkıntısı Çözülüyor

Su Sıkıntısı Çözülüyor

Keskin'de sık sık yaşanan su sıkıntısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Keskin'e Düktil boruları getirildi.

TEŞEKKÜR EDİYORUM.

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile İlçemizin eksiklikleri konusunda ilgilenilmesini söyleyerek en büyük sorunumuz olan İçme Suyu Şebekemizde sıklıkla meydana gelen arızadan dolayı kalıcı çözüm üretilmesi için İller Bankası aracılığı ile "Düktil" boru getirilmiştir. Aynı zamanda Doğalgaz, İş Makinaları, Güneş Enerjisi Paneli, Millet Bahçesi ve Kültür Parkı için çalışmalarımız devam ediyor. Bu süre zarfı içerisinde gece gündüz demeden sorunlarımızda hep yanımızda olan yardımlarını esirgemeyen Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer’e, Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı’ya, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez'e, Kırıkkale Milletvekilimiz Sayın Ramazan Can'a, İl Başkanımız Sayın Nuh Dağdelen'e şahsım, belediyem ve ülkem adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım." dedi.