• /
  • Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Mesajında şunlara yer verdi. "Engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, geleceğe umutla bakabilmelerini sağlamak ve toplumsal hayatta farkındalık yaratmak amacıyla her yıl düzenlenen Engelliler Haftası, bizler için en özel haftalardan biridir. Engelli kardeşlerimizin hayata engelsiz bir şekilde katılmalarını sağlamak hepimizin görevidir. Toplum olarak bilinçli hareket ettiğimiz takdirde engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırabiliriz.

Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak, engellilerimizi başkalarına gereksinim duymadan Yaşamını sürdürebilen, kendine yeten, üretken bireyler olabilmeleri var gücümüzle çalışacağız. Engelli vatandaşlarımızın gereksinimleri doğrultusunda düzenlemelerin yapılması; onların sosyal yaşama katılmalarını olanaklı kılacak ve eksiklik duyumsamadan yaşayabilmelerini sağlayacaktır. Engelli yurttaşlarımızın toplumun etkin, özel ve değerli üyeleri olduklarını anımsatıyor, yaşamın onların varlıkları ve katılımlarıyla daha da güzelleştiğine yürekten inanıyorum." dedi.