Keskin'de

Keskin’de ‘Kariyer Günleri’

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri ile Kariyer Günleri’nde buluşarak öğrencilere yapılan projelerle ilgili bilgiler verdi.

Keskin’de ‘Kariyer Günleri’

Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği Kariyer Günleri toplantısına Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Keskin Belediyesi olarak her alanda vatandaşın yaşamına dokunduklarını belirterek “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz bizim gözbebeğimiz. Onlar için eğitime önemli katkılar sunmaya çalışıyoruz. Belediyeler doğumdan ölüme kadar vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu ve hayatını kolaylaştıracak çeşitli projeler üretir.Bunun yanı sıra şehrimizin tarihi dokusunu, turizme kazandırmak için restorasyon çalışmaları yapıyoruz. Ayrıca, vatandaşlarımız için konut, park, yol gibi birçok hizmetler yapıyoruz”  dedi.

Okul Müdürü Murat Ürkmez, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin ilçenin en başarılı öğrencileri arasında yer aldığını belirterek, “Eğitime her türlü desteği veren, okullarımızın her türlü ihtiyacını karşılayan, özellikle gençlerimize temizlik ve geri dönüşüm bilincini aşılayan Keskin Belediye Başkanımız Sayın Dede Yıldırım’a teşekkür ediyorum. Başkanımızın tecrübesi gençlerimize örnek olacaktır. Atatürk Ortaokulu öğrencileri ilçemizin en başarılı öğrencileri arasında yer alıyor. Bu öğrencilerimiz gelecekte Belediye Başkanı ve Milletvekili olarak memleketimizi daha güzel yerlerde en iyi şekilde temsil edeceklerdir” dedi.