• Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Delice İlçesinde Halka Hitap Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Delice İlçesinde Halka Hitap Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde AK Parti'ye en fazla oyun veren Kırıkkale’nin Delice ilçesinde düzenlenen mitingde açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Bugün, Delice’ye verdiğim söz vardı, şükran borcumuzu ödemek için geldik.

Delice 31 Mart seçimlerinde yüzde 85,5 ile AK Parti dedi. Gönül belediyeciliğine rekor düzeyde destek verdi.

Delice bu ferasetiyle 83 milyonun tamamına da örnek oldu. 31 Mart seçimlerinin Türkiye şampiyonu Delice’ye teşekkür ediyorum.

Bu ara bol bol yurt dışı seyahatler var. Şimdi sizinle bir başka final yapıyoruz. Sizden gördüğüm bu ilgi alaka ile insan yorulur mu? Bizim yol arkadaşlığımız uzun sürecek.

Oylarıyla Cumhur İttifakı’nı zirveye taşıyan MHP’li kardeşlerimize de teşekkür ediyorum.

Siz bize güvendiniz inandınız. Türkiye’nin son yıllardaki en kritik seçimlerinden birinde tarihi bir rekora imza attınız.